Njoftim:

Landeslease Sh.A ushtron aktivitetin e saj bazuar ne besimin qe ju keni ne korrektesine, ligjshmerine dhe transparencen e veprimeve te saj.
Duke u solidarizuar me situaten e krijuar ne vend, si rezultat i epidemise se koronavirusit (COVID-19) dhe per te lehtesuar gjendjen financiare te klienteve, Landeslease Sh.A. njofton te gjithe klientet, individe apo biznese, se duke filluar nga data 17 mars 2020 deri ne date 31 Maj 2020, nuk do te llogariten dhe nuk do te mbahen penalitetet kontraktore per mos pagimin ne kohe te detyrimit te kestit te radhes se kredise me date pagese brenda kesaj periudhe.
Gjithashtu per te gjithe klientet, individe apo biznese, qe do te paraqesin kerkese te argumentuar per veshtiresite qe hasin nga epidemia e siperpermendur, Landeslease Sh.A ne perputhje me politikat e saj te brendshme ka ndertuar skenar mbeshtetes per te dhene zgjidhje si pasoje e problematikes financiare dhe sociale qe kjo situate ka krijuar tek te gjithe klientet tane.

Per pyetje, paqartesi apo per te paraqitur kerkesat tuaja, ju lutemi na kontaktoni:
- nepermjet zyres tone prej ores 8:30 – 16:30
- me telefon ne nr: +355 (0) 4 22 71 050
- me e-mail ne adresen: info@landeslease-al.com

Jemi te perkushtuar maksimalisht per te ofruar sherbimet tona dhe sigurisht zgjidhjen e çdo kerkese apo nevoje te klienteve. Duke ju garantuar per korrektesen tone, gjejme dhe njehere rastin t’ju konfirmojme mbeshtetjen tone ne kete situate te jashtezakonshme.
Me respekt,
Landeslease Sh.A
 LandesLease - Albania

Ofertë për shitje: Range Rover Vogue

Modeli: Range Rover Vogue

Viti:2011

Km:220.000

Mudesi financimi me leasing

Cmimi 24.000 euro