Landeslease sha financon
çdo vit me qira financiare një numër të madh klientësh për një shumëllojshmëri nevojash.

Automjete

Linja prodhimi
& paisje mekanike

Energji

Paisje mjekësore

Paisje printimi
& Paisje kompjuterike

Kalkulator qira financiare

Euro

Euro

MuajShuma e Financuar
40.000 Euro

Kësti
782 Euro / Muaj

RRETH NESH

­­­­­­Landeslease, është kompani leasing – qera financiare – e cila operon në tregun shqiptar që prej vitit 2005. Landeslease u krijua me inisiativën e disa invesitorëve Shqiptar.

Ajo u krijua si pasojë e kërkesave në rritje të tregut të brendshëm duke ofruar më shumë mundësi dhe lehtësira në financimin e autoveturave të llojeve e tipeve të ndryshme, kamioneve, autobuzave e makinerive të rënda, si dhe linjave të prodhimit, pajisjeve mjekësore, të biznesit etj.

Hapat e aplikimit

Me vetëm tre hapa, është fare e lehtë֝ të aplikosh pranë Landeslease.

1

Llogarit këstin

Nëse dëshiron, mund të llogarisësh këstin online. Kalkulatori i vendosur në faqen tonë të webit ju ndihmon të vlersoni këstin që mund të paguani.

2

Plotëso të dhënat

Ju lutem plotësoni të dhënat e juaja:
Emër, Email, Telefon, Shuma e qirasë financiare, Shënime mbi mjetin/paisjen që do të blini.
APLIKO

3

LL do ju kontaktojë

Ju faleminderit për aplikimin pranë Landeslease. Specialistët tanë do t’ju kontaktojnë për të vazhduar procedurat e aplikimit.

PARTNERËT TANË