Landeslease sha financon
çdo vit me qira financiare një numër të madh klientësh për një shumëllojshmëri nevojash.

Automjete

Linja prodhimi
& paisje mekanike

Energji

Paisje mjekësore

Paisje printimi
& Paisje kompjuterike

Kalkulator qira financiare

Euro

Euro

Muaj

Euro

Shuma e Financuar
35.000 Euro

Kësti
693 Euro / Muaj

RRETH NESH

­­­­­­Landeslease, është kompani leasing – qera financiare – e cila operon në tregun shqiptar që prej vitit 2005. Landeslease u krijua me inisiativën e disa invesitorëve Shqiptar.

Ajo u krijua si pasojë e kërkesave në rritje të tregut të brendshëm duke ofruar më shumë mundësi dhe lehtësira në financimin e autoveturave të llojeve e tipeve të ndryshme, kamioneve, autobuzave e makinerive të rënda, si dhe linjave të prodhimit, pajisjeve mjekësore, të biznesit etj.

Autovetura Landeslease bashkëpunon me të gjithë koncesionaret e makinave që operojnë në tregun shqiptar. Mjafton të zgjidhni makinën që dëshironi dhe më pas mund të kontaktoni drejtpërsëdrejti stafin e Landeslease, ose çdo person kontakti mund të ndërmjetësojë me çdo koncesionar.

Ne do t’i përgjigjemi kërkesave tuaja në kohë rekord duke bërë të mundur që aplikimi dhe kërkesa të miratohen brenda 24 orësh.

Gjithashtu, në rast se jeni të pavendosur, stafi i Landeslease mund t’ju sugjerojë makinën që i përshtatet më mirë kërkesave dhe buxhetit tuaj.
Mëso më Shumë

Hapat e aplikimit

Me vetëm tre hapa, është fare e lehtë֝ të aplikosh pranë Landeslease.

1

Llogarit këstin

Nëse dëshiron, mund të llogarisësh këstin online. Kalkulatori i vendosur në faqen tonë të webit ju ndihmon të vlersoni këstin që mund të paguani.

2

Plotëso të dhënat

Ju lutem plotësoni të dhënat e juaja:
Emër, Email, Telefon, Shuma e qirasë financiare, Shënime mbi mjetin/paisjen që do të blini.
APLIKO

3

LL do ju kontaktojë

Ju faleminderit për aplikimin pranë Landeslease. Specialistët tanë do t’ju kontaktojnë për të vazhduar procedurat e aplikimit.

PARTNERËT TANË