Njoftim:

Landeslease Sh.A ushtron aktivitetin e saj bazuar ne besimin qe ju keni ne korrektesine, ligjshmerine dhe transparencen e veprimeve te saj.
Duke u solidarizuar me situaten e krijuar ne vend, si rezultat i epidemise se koronavirusit (COVID-19) dhe per te lehtesuar gjendjen financiare te klienteve, Landeslease Sh.A. njofton te gjithe klientet, individe apo biznese, se duke filluar nga data 17 mars 2020 deri ne date 31 Maj 2020, nuk do te llogariten dhe nuk do te mbahen penalitetet kontraktore per mos pagimin ne kohe te detyrimit te kestit te radhes se kredise me date pagese brenda kesaj periudhe.
Gjithashtu per te gjithe klientet, individe apo biznese, qe do te paraqesin kerkese te argumentuar per veshtiresite qe hasin nga epidemia e siperpermendur, Landeslease Sh.A ne perputhje me politikat e saj te brendshme ka ndertuar skenar mbeshtetes per te dhene zgjidhje si pasoje e problematikes financiare dhe sociale qe kjo situate ka krijuar tek te gjithe klientet tane.

Per pyetje, paqartesi apo per te paraqitur kerkesat tuaja, ju lutemi na kontaktoni:
- nepermjet zyres tone prej ores 8:30 – 16:30
- me telefon ne nr: +355 (0) 4 22 71 050
- me e-mail ne adresen: info@landeslease-al.com

Jemi te perkushtuar maksimalisht per te ofruar sherbimet tona dhe sigurisht zgjidhjen e çdo kerkese apo nevoje te klienteve. Duke ju garantuar per korrektesen tone, gjejme dhe njehere rastin t’ju konfirmojme mbeshtetjen tone ne kete situate te jashtezakonshme.
Me respekt,
Landeslease Sh.A
 Landeslease - Albania

Oferta nga Landeslease

 • VOLVO V60

  me shume
 • Trailer gjysem rimorkio

  Trailer

  me shume
 • Koke traileri

  MAN TGX 18,400 4X2 BLS

  me shume
 • Jeep Grand Cherokee Limited Overland

  me shume
 • Ofertë për shitje : Renault Captur

  me shume
 • Ofertë për shitje : Fiat 500 X

  me shume
 • Ofertë për shitje : Ford Focus

  Ofertë për shitje : Ford Focus

  me shume
 • Ofertë për shitje: Range Rover Vogue

  Ofertë për shitje: Range Rover Vogue

  me shume
 • Mundesi Blerjeje me Leasing: Volkswagen Passat CC

  Mundesi Blerjeje me Leasing: Volkswagen Passat CC

  me shume

Oferta nga Landeslease

 • Paisje per lidhjen e albumeve fotografik

  me shume
 • Kinema 6D e kompletuar me te gjitha paisjet perkatese

  me shume

Rreth nesh

Landeslease, eshte kompani leasing - qera financiare - e cila operon ne tregun shqiptar qe prej vitit 2005. Landeslease u krijua  me inisiativen e disa invesitoreve shqiptar.

 

Ne vitin 2008 kompanise iu bashkangjiten dhe investitore te huaj te cilet me investimin e tyre i dhane mundesine e rritjes duke ndihmuar ne menyre te drejtperdrejte biznesin shqiptar.

 

Ne vitin 2014, Union Bank ka blere 100% te aksioneve te Landeslease duke u bere aksioner i vetem. Marreveshja e shit-blerjes parashikon qe Landeslease do te vazhdoje te operoje me te njejtin emer dhe brand, pa ndryshuar stafin dhe ambjentet e punes. Klientet e Landeslease do te vazhdojne te perdorin te njejtat kanale komunikimi si deri me tani.

 

Landeslease aktualisht zoteron rreth 30% te tregut shqiptar te leasing. Ajo financon cdo vit mbi rreth 350 automjete si dhe nje numer te madh klientesh te ndryshem qe kerkojne financim per automjete, makineri dhe pajisje.